Ets una noia?

Vols fer de Marta a la cançó Bed&Breakfast?

En Joan Enric sempre fa de Marta però no té gaire glamour. Us necessitem! Animat a fer de Marta i a puja a cantar amb Els Amics.

Ahir a la tarda estàvem assajant a l’estudi i fent una entrevista alhora amb en Germà Capdevila del Punt Diari. I tot xerrant xerrant ens va venir la idea de fer una cosa especial pel concert d’Els Amics i la Bed&Banda del proper 23 de juliol (Festa Major de les Santes), a la Sala Privat.

Hem pensat que seria molt guapo que una noia pugés a l’escenari a cantar amb nosaltres la cançó Bed&Breakfast. No sabem si algú s’atrevirà però, si més no, nosaltres ho provem.

Si tens pensat venir a Mataró  i vols pujar a cantar B&B amb nosaltres només has de seguir aquests passos:

1)  Grava’t cantant el text femení de la cançó B&B (el text que canta la Marta) amb la teva càmara o màquina de fotos. Pots tenir la cançó  de fons mentre la cantes i fins hi tots pots cantar-la amb amics.

2) Penja-la al youtube i envia’ns el link del video a amicsdelesarts@gmail.com. Si no tinguessis compte youtube pots enviar-nos la peça directament  a amicsdelesarts@gmail.com

3) Al llarg de la setmana penjarem els vostres videos al blog i facebook nostre i farem que la pròpia gent esculli a la guanyadora.

4) La candidata escollida vindrà a les proves de so amb nosaltres, on assajarem la cançó i llestos.  Apunt per cantar.

Més coses. Ahir Els Amics de les Arts vam fer el primer concert 2.0! Vam tocar al menjador de moltes cases i alhora la gent ens anava comentant via facebook i twitter com vivien el concert. Uns cantaven, ballaven, estaven nerviosos esperant que comencés, altres amb el pijama posat, altres volien bisos etc. Molt gran amics! i més de 100 comentaris al facebook i molts twitters del concert d’ahir al canal 33. Si algú se’l va perdre el podeu tornar a veure el  17/07/2010 a les 9:45 a TV3 i 19/07/2010 a les 05:00 de la matinada i a les 12:10 del migdia i el 20/07/2010 – 06:30 de la matinada al 33 (vegeu calendari de properes emissions) o veure’l via web aquí.

I més coses, avui al vespre passarem  a veure en Gerard Quintana a la plaça del Rei i cantarem una cançó plegats.

Va animeu-vos Martes!!  que només queden 8 dies per fer-nos arribar les vostres propostes. Fins al dia 20 rebrem els videos i el 21 els penjarem per ser votats.

Apunta’t a la newsletter