Els Amics "de prop" a la Roulotte-Camerino de Fonollosa (Teresa Fargas)

Amics,
ha arribat el dia del bolo més estrany d’Els Amics de les Arts. Vam gravar aquest concert a principis de gira, ja fa mesos. El plató era gran però no hi havia públic. Hi havia molts tècnics però cap feia soroll. Acabaves una cançó i ningú deia absolutament res. Un concert envoltat de total silenci. Les càmeres anaven amunt i avall intentant no perdre’s cap detall del que estava passant. Moltes llums i colors. El més atípic dels concerts. I avui el podreu veure escarxofats al sofà, sense haver d’agafar el cotxe ni pagar ni un duro. Serà al Canal 33 a les 23.30. Els Amics entrarem aquesta nit al menjador de casa vostra (si voleu, és clar) i us cantarem de ben a prop les cançons del Bed & Breakfast… Que, per cert, com vam dir ahir al post vespertí, és el TOP 1 a l’FNAC de l’Illa!

I aprofitem per deixar-vos amb un vídeo que ha fet la Laia Estebaranz que es diu “Els Amics estan de gira”. Una agenda molt particular dels pròxims concerts. Moltes gràcies Laia.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_iFODR1qftE]

Apunta’t a la newsletter