Amics,
com ja sabeu el Festival Sons del Món es caracteritza per ser un concert en un conjunt monàstic i per oferir una copa de vi als assistents perquè la degustin mentre escolten el concert. Als Amics ens han emparellat amb el vi Llavors’08. Un maridatge de vi i música, i aquí en teniu les raons:

Els Amics de les Arts i els vins dels germans Serra sembla que estiguin concebuts amb la mateixa idea, a part de la personalitat i estil propi hi trobo un mateix patró. Els vins de La Vinyeta sintetitzen molt bé el que avui és el món del vi, qualitat, tècnica, terrer, singularitat, imatge i disseny. Cada un dels germans aporta el millor de si mateix, cada un toca la seva tecla, així sona millor. Cada ampolla de la vinyeta és un conte amb un final feliç, o sinó ja n’aprendran o us penseu que se’ls cremeràn les torrades.

Llavors ’08

Celler La Vinyeta. Mollet de Peralada
A cada ampolla de Llavors hi estampen com etiqueta una noticia important de la actualitat que hagi transcorregut durant el temps de verema, posant-se al dia i parant el temps en cada moment que compartim una ampolla.
Roger Viusà.

Més info aquí.

Aquí teniu un vídeo explicatiu que ha sortit a Youtube:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ogOLIDQsoB0]

Bon profit!

Apunta’t a la newsletter