Aquest cap de setmana Els Amics i la Bed&Banda hem fet el primer doblet d’estiu: vam començar el divendres al mític popArb d’Arbúcies, al cor del Montseny, amb un ambientàs immillorable. Un pista plena de gent, que tot i que actuàvem a les 22:00 van ser fidels als amics i es va acostar ben aviat per veure’ns al festival. Per nosaltres fou tot un plaer actuar al popArb, on just l’any anterior estàvem de públic gaudint de la bona música i on aquest any hem pogut ser a dalt de l’escenari. Gràcies a tot l’equip de l’Anna Sardà i en Marc Lloret per cuidar-nos en tot moment i fer-nos sentir tan bé a Arbúcies. Felicitats nois per la bona organització del festival!

Us deixem la crònica del popArb del diari El Punt d’en Xevi Mercadé on fa un repàs dels grups que van tocar el divendres amb nosaltres.

I el dissabte! Gran concert de Festa Major a Sant Cugat. Una plaça farcida d’il·lusió, d’amics, de nens, de joves, de pares i mares, de la quinta de la vintena fins a la seixantena i “suma i sigue”, d’avis, d’en Xevi Serrat que celebrava el seu casament (visca el rap!), dels seguidors i seguidores de l’Eduard del Cole Montserrat ( moltíssimes gràcies per la pancarta), d’en Roger i l’Alba (fans de tota la vida), d’en Franc i la Lídia (que aquella nit tenien canguro), de gent que venia d’Andorra i del sud de França per veure’ns,  d’estudiants de batxillerat que ens van dir que havien aprovat la selectivitat a ritme d’Els Amics (felicitats nois!) i de molta gent que ens descobria per primera vegada en aquella plaça (benvinguts al nostre món!).

Va ser un concert molt energètic, on es va crear una gran sintonia amb el públic des del primer segon. Un ple absolut que recordarem sempre!

Us deixem unes fotos de les assolellades proves de so, on es respirava l’ambient de festa major, de gelats i passejades,amb mainada corrent amunt i avall amb ganes d’anar a dormir tard i de good vibrations. Que gran que és l’estiu!

Us deixem també l’entrevista que ens va fer Cugat tv amb imatges del concert d’ahir al vespre: Veure l’entrevista.

(Actualització)

I les flamants cròniques d’en kurti.

I l’entrevista de l’Elisenda Coll de Tv Sant Cugat:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xHH_1QGoNek]

Apunta’t a la newsletter