Estem molt contents amics: Sabadell ha estat tota una descoberta. Ahir a la “Repú” (com diuen els sabadellencs) va ser tota una festa.  Una hora abans de l’actuació ja es notava el caliu de la gent a la plaça fent cua per entrar. A mesura que s’acostava l’hora la cua es feia més i més llarga i quan vam començar el concert allò estava ple fins a la bandera…una olla a pressió, una bombonera!! La gent ho va cantar tot des del primer acord! Un ambientàs tremendo. Gràcies a tots els que vareu estar al concert i als molts i molts que vareu fer cua a fora i que al final no vareu poder entrar. Gràcies, de veritat, per ser allí.

I una notícia:

Els Amics de les Arts finalistes als Premios de la Música Independiente (UFI).

Els Amics de les Arts som finalistes als Premios de la Música Independiente (UFI) a Artista MYSPACE. Si ens voleu donar un cop de mà ens podeu votar a la web dels premis. (Nota: Al ser PREMI ARTISTA MYSPACE s’ha de tenir un perfil myspace per votar). La data límit per votar és el 15 de juny.

Gràcies pel vostre suport.

I avui cap al Circ Cric de Sant Esteve de Palautordera.

Apunta’t a la newsletter