Amics,
l’altre dia us explicàvem la llista de concerts pel que queda de juny i tot el juliol juliol. Alguns de vosaltres ens heu escrit demanant una mica més d’info de com seran.  No sabeu a quin venir? Avui us en fem cinc cèntims de cadascun.

25 de juny – popArb 2010 amb la Bed&Banda a Arbúcies – (22:00)

Què dir del popArb? Per nosaltres és una de les dates més significatives d’aquest estiu. Hem estat públic del festival en diverses ocasions (la última l’any passat) i feia molt de temps que ens moríem de ganes de pujar a dalt de l’escenari. Estem molt agraïts i ens sentim molt afortunats de tocar-hi. Diu que els abonaments s’estan venent molt ràpidament! Si encara no us heu decidit, mireu la resta del cartell… És per caure de cul.

26 de juny – Festa Major de Sant Cugat amb la Bed&Banda – (23:30)

Aquí teniu info sobre aquest concert de Festa Major. Ahir vam fer una entrevista a Cugat Tv (que sortirà pròximament) i la plaça de l’Om (al costat del Monestir) sembla un lloc molt guapo per tocar. I gratis…

3 de juliol – Festival Sons del Món a Vilabertran a l’Alt Empordà – (22:00)

Com ja vam dir al post d’ahir: vi, amics, maridatge, llavors ’08, conjunt monàstic… Aquí!

8 de juliol – Poble Espanyol amb la Bed&Banda i Els Pets a Barcelona – (21:00)

Tornem a BCN per fer un concert al Poble Espanyol amb Els Pets, banda a l’aire lliure, estiu…  ENTRADES!

9 de juliol – Castellar del Vallès als Jardins del Palau Tolrà – (21:00)

Concert a la fresca als Jardins del Palau Tolrà en un cicle on també hi participa l’Anna Roig i en Pep Gimeno Botifarra. Info!

10 de juliol – Fonollosa a les Vesprades sota l’Alzina – (22:30)

Concert sota una alzina centenària declarada Arbre Monumental de Catalunya. Es pot venir a sopar també.

16 de juliol – Santa Margarida i els Monjos amb la Bed&Banda – (22:00)

Bonica població per a fer-hi un fantàstic concert a la fresca (també amb banda!)

17 de juliol – Festival Paupaterres de Tàrrega amb la Bed&Banda – (mitjanit)

Mític i místic festival de Ritmes Ètnics a Tarrega. Un altre dels que sempre pensàvem que ens hi agradaria tocar. Hi serem. La web està desactualitzada però és un festival d’aquells de poder plantar la tenda de campanya!

23 de juliol – Sala Privat de Mataró amb la Bed&Banda dins la Festa Major de Les Santes de Mataró – (23:30)

El Privat és a casa. I després del bon record del concert que vam fer-hi al febrer. No volíem deixar passar la oportunitat de passar-hi amb la banda al complet. Ja podeu comprar les entrades a les oficines de Caixa Laietana, ATRAPALO i CODETICKETS. Mataró és Amics. Algú fa un Privat?

Salut!

Apunta’t a la newsletter