Simplement moltíssimes gràcies per la nit tan espectacular d’ahir. Per nosaltres fou molt especial poder tocar a l’Auditori de Barcelona, amb la sala plena de gom a gom des de feia mesos, farcida de good vibrations, amb la Bed&Banda al complet per poder interpretar la nostra estimada Liverpool, amb pell de gallina inclosa a Per Mars i Muntanya, amb els nous vents que estrenàvem en primícia ahir a Armengol, el cop de cul que feia tota la banda a Jean-Luc (ben aviat el video de la gran coreo d’en Dani al camerino amb tots plegats practicant-lo), i la intro festiva de Déjàvu i tantes d’altres que llueixen amb els arrenjaments que hem escrit aquests darrers mesos i que ens va fer molta il·lusió poder compartir amb vosaltres ahir. De veritat, merci per una nit on vam sentir la gent tan aprop, on malgrat tenir només una hora per actuar allò ja anava embalat des del primer acord. Moltes gràcies Auditori!

I avui la Gira B&B continua cap a Girona en el marc de la fira De Tot Cat. Actuació a les 21h al Palau Firal. Us hi esperem a tots!

Apunta’t a la newsletter