I avui fa una nit clara i tranquil·la, hi ha la lluna que fa llum. Serà la nit del foc, del solstici, dels petards i dels amors d’estiu. Avui és nit de coca de pinyons i de berbena a les places i als balcons. I cada any, per Sant Joan, ens torna la dolça tornada d’en Jaume, que ja és patrimoni de la nostra infància, i els convidats van arribant i van omplint tota la casa de colors i de perfums. I nosaltres som amics de la Blancaneus, d’en Pulgarcito, dels tres porquets i de l’snoopy, i de tots els que ens acompanyeu en aquest fascinant viatge. Avui tots seran a casa d’Els Amics, que també és casa vostra si és que hi ha cases d’algú. I de fons sonarà la deliciosa i nostàlgica versió de l’Albert Pla i celebrarem plegats l’amistat i que qualsevol nit pot sortir el sol.

play

Apunta’t a la newsletter