Són més de les 2 de la nit però no podem anar a dormir sense explicar-vos que avui al Teatre Principal de Palma hem fet un concert molt especial. Hi ha gent que no ha pogut entrar, que s’ha quedat a fora perquè el teatre estava ple fins a la bandera. Gràcies a tots els que hi éreu. Quan han obert els llums hem al·lucinat perquè durant tot el concert no veiem pràcticament el públic. Aquelles làmpares encenent-se a poc a poc… i veure tothom allà… buff, màgic!

Mallorca, tornarem perquè sempre que venim, estem com a casa. Territori Amic!

(Actualitzat) Us deixem amb la noticia de RTV Mallorca que va cobrir l’acte i enregistrar íntegrament el concert del Principal.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=t8O3SeF4ayg]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MwoQ0fpQZQ4]

I abans de pujar a l’avió en Ferran i en Dani van quedar amb l’Albert Miralles del Cabaret Elèctric de Catalunya Radio per parlar de les seves sèries preferides. Aquí us deixem l’entrevista que van fer en un bar a Barcelona.

Apunta’t a la newsletter