Amics,
tornen Els Caps de Setmana d’Els Amics. Tres concerts en tres dies, nova trilogia, 1, 2, 3. I la cosa comença AVUI a La República. Un local petitet amb poca capacitat al centre de Sabadell. Si algú dels que mireu el blog voleu venir… No vingueu tard! Però bé, si us quedeu a fora cap problema perquè demà torna a haver-hi concert. Aquest cop a Santa ESTEVE de Palautordera (gràcies als que ens heu avisat) i més concretament al Circ Cric. Serà un concert compartint cartell amb en Gerard Quintana i la seva banda. Els Amics al Circ! I dissabte rematarem el tema a Les Franqueses, mític poble de Sergi Barjuan. O sigui que en teniu tres per triar. Us hi esperem. Ull! També podeu triar quedar-vos a casa. (Opció que no ens agrada però que creiem que és bàsic donar perquè almenys tingueu una alternativa).

I responent a l’enigma d’ahir… Hem gravat una versió en català d’Els Beatles per un CD recopilatori que publicarà Enderrock al juliol i on hi participen grups com La Brigada, 4t 1a, Mazoni… La nostra cançó és All Together Now, traduida com Apa, anem-hi tots. Ens agradaria ensenyar-vos-la però encara no es pot, o sigui que de moment us deixem amb la original…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=a1DEtRxLsKM]

I finalment, estrena del primer documental oficial sobre en Kurti. Sí, sí. L’Albert Cortada àlies Kurti ja té el seu documental. Li van fer un reportatge durant el bolo de Mollet del Vallès. Kurti,el tècnic mediàtic de Catalunya. Cliqueu aquí i mireu al minut 20.00.

Salut!

Apunta’t a la newsletter