Amics, aquest diumenge passat la comissió de festes d’Areny de Munt – La Breda de la Plaça– per promocionar la seva festa major es va apuntar al fenomen “Lip Dub” i ho van fer amb la cançó 4-3-3 d’Els Amics de les Arts.

Nosaltres fa quatre dies que hem après aquesta paraula així que pels que no sapigueu de què va us ho expliquem. Els Lip Dub’s  consisteixen en gravar un vídeo en què un grup de gent sincronitzen llavis, gestos i moviments amb una cançó. Els lip dub’s solen ser fets amb una única gravació, en pla seqüència, i sovint van avançant a través de diferents espais i escenes.

Aquest diumenge passat una vuitantena de persones es van reunir per ballar la  cançó 4-3-3. Nois, gràcies per pensar en nosaltres per fer aquest experiment. Ja tenim ganes de veure’l. Us deixem amb la notícia extreta del diari Avui d’aquest diumenge 6 de juny.

Apunta’t a la newsletter