Amics,
1) les cançons escollides per formar part de la secció “Bed & Vídeos” són: Jean-Luc, 4-3-3 i La merda se’ns menja. Ben aviat començarem a gravar-los i tan bon punt estiguin editats els penjarem a Youtube. Gràcies a tots els que heu participat.

2) Ahir assaig amb banda per polir detalls de cara al PopArb i Sant Cugat. Tot a punt. Si algú té pensat venir a veure el festival d’Arbúcies i encara no té l’entrada, penseu que queden molt poques entrades (diuen!) o sigui que no us espereu a l’últim moment. Hi ha cartell de luxe amb gent com Sanjosex, Roger Mas, Delafé, Mishima… I a Sant Cugat doncs… Festa Major. Tothom convidat!

3) IMPORTANT Alguns de vosaltres ens heu dit que els CASTAFIORE CABARET que vau comprar a algun concert d’aquests últims tenen un petit tall en alguna cançó. No patiu. Podeu fer dues coses: o els porteu al pròxim concert que en tinguem i us el canviem per un de bo (ja us avisarem a partir de quan podeu fer-ho) o l’envieu a No Sonores S.L C/ Loreto 54,  Barcelona i us el reenviaran en perfecte estat, ok?

Salut!

Per cert, ara a les 11:00 del dematí al canal 33 Els Amics de les Arts som al Documental “Cançons a la vora del pop” produït per en Joan Salicru i dirigit per l’Eloi Aymerick i amb l’equip de Clack Produccions.

Apunta’t a la newsletter