[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PjItlioqOZs]

Ahir, Els amics vam celebrar oficialment el primer concert d’estiu a la fresca. Al bell mig de la Devesa de Girona rodejats d’uns monumentals plataners (del llatí, Platanus hybrida), amb 30 graus de temperatura ambient, ple de gom a gom, gent de totes les edats, amb cares de felicitat, amb mànigues curtes, amb totes les noies vestint espectaculars samarretes de tirants (ai Jean-Luc, ai Jean-Luc que ja ha arribat l’estiu…visca!) i sobretot ple de voluntaris per la llengua que venien a celebrar amb Els Amics la festa pel voluntariat lingüístic.

I aprofitant que teniem voluntaris, els vam fer pujar a l’escenari perquè ens diguessin unes quantes paraules i fer lluir bé el català que és una bona feinada. I la cosa va anar així de bé:  un noi del Nepal, la Izia d’Argentina, que es va animar a cantar A vegades, i un noi del Senegal que ens va fer una crònica del concert en directe.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-Y_SHiFJob0]

Girona, és tot un plaer venir a tocar a casa  vostra i trobar un públic tan i tan connectat amb Els Amics de les Arts.

Gràcies a tots!

Apunta’t a la newsletter