Foto: N.

Amics,
1) vespre de dissabte a Les Franqueses. Molt d’ambient des de primera hora de la tarda, festa, diables, gent amunt i avall i una plaça “que no havia estat mai tant plena” per venir al concert. Bolo molt maco, amb gent de totes les edats, bolo tranquil, agradable. Molt diferent dels bolos de Sabadell i Circ Cric però igualment agradable, amb cada cop més gent que canta les cançons. Moltes gràcies a tots! I gràcies a la gent que ens heu enviat fotos i vídeos

Foto: Laia E.

2) Ja feia dies que ens ho havien comentat. Una gent va venir a Arenys de Munt comentant-nos que volien fer un LipDub amb una cançó nostra per a poder promocionar les festes que organitzen la Breda de la Plaça. Es celebren la primera setmana de juliol. Aquí teniu la seva interpretacio de 4-3-3. Salut i fetsa per a tothom!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9KDHalo1dI4]

Salut!

Apunta’t a la newsletter