Èxode Facebookil

Amics,
1) ha arribat al dia. El perfil d’Amics del Facebook ha arribat a 5.000. Ja no podem tenir més amics. (Ohhhh!) Això és molt gran, senyores i senyors! Hem fet el cupu. Però no patíssim. Ja fa temps vam obrir una pàgina de seguidors que és il·limitada. (Béeee!) Aquesta pàgina actualment ja té més de 6.000 seguidors i és la que farem servir a partir d’ara. Per tant… quatre coses:

A) No ens afegiu més com a amics aquí perquè no podrem dir-vos que sí.
B) La nova pàgina Facebook on ho centralitzarem tot és aquesta. Heu de unir-vos-hi si voleu tenir accés als continguts.
C) Si voleu rebre la info al vostre correu Facebook dels diferents concerts en forma d’Esdeveniment, tenim el grup, on també us podeu unir.
D) Esperem no haver-vos liat.

2) Més coses: sobre el concert de Vilabertarn (3 de juliol) us hem de dir que la web del TR3SC estava equivocada. El concert és el dia 3 i no el 4. Podeu saber més coses d’aquest concert per a someliers aquí. Descomptes TR3SC aqui.

3) Gràcies a tothom pels comentaris. Els llegim i rellegim tots.

Salut i fins al pròxim concert.

Apunta’t a la newsletter