La perspectiva d'en Kurti

Amics,

ja ha sortit el documental d’en Kurti que el programa Música Moderna va gravar durant el bolo a Mollet del Vallès fa unes setmanes. Si voleu veure el tècnic més mediàtic de Catalunya en acció ja podeu clicar ràpidament aquí i fer córrer el vídeo fins al minut 20:00. Veureu el mestre en el seu medi habitual, movent-se elegantment entre dBs i faders. Xerrant a la càmara amb la seguretat del qui ha fet d’ actor (si us interessa aquesta vessant, podem aprofundir-hi un altre dia) i treballant durant el bolo amb la seva discreció habitual.

I més notícies: hem tingut en Kurti ha Madrid uns dies treballant en un espectacle de dansa. L’home no tenia Internet de 9-21 i pujava per les parets del teatre. Tenia les cròniques del cap de setmana passat a punt i no les podia publicar. Aquí les teniu: Sabadell, Circ Cric i Franqueses.

Salut!

Apunta’t a la newsletter