La plaça és a punt pel dia 8

Amics,
1) ahir no vam fer post. Va ser un dia molt complet. Al matí vam ser al Poble Espanyol fent una roda de premsa per a promocionar el concert del dia 8 de juliol que farem juntament amb Els Pets. Després vam anar a la seu de El Periódico per fer un cara a cara Lluís Gavaldà vs. Amics (sessió fotogràfica inclosa) que sortirà publicat ben aviat. Ahir Els Pets escrivien això al seu facebook: “…tot avui conspirant amb Els Amics de les Arts de cara al concert de la setmana que ve…”.

2) Aquesta tarda Els Amics van a la ràdio. Sintonitzeu els transistors o cliqueu els streamings perquè a partir de les 18.00 ens podeu trobar a RAC1. Passarem pel programa d’en Toni Clapés per fer una entrevista i cantar alguna cançoneta. Ens fa molta il·lusió passar per aquest programa tant mític i conèixer el senyor Marcelí i tota la fauna que habita la planta 15.

3) Aquesta nit a les 23:30 s’estrena el programa De Prop al Canal 33. Recordeu que ja en vam parlar un dia? Els Amics hem enregistrat un concert que s’emetrà el dia 14 de juliol. Avui podreu veure un programa especial amb una cançó de cada grup dels que participen aquesta temporada. No sabem quina serà! (vegeu programa aquí)

Salut!

Apunta’t a la newsletter