Amics,
l’altre dia quan vam fer el post sobre la gent que interpretava les nostres cançons al Youtube pensàvem que seria molt guapo fer una secció d’estiu que consistís en videotutorials on s’expliqués com es toquen les nostres cançons. Vídeos d’aquells com abans, casolans, propers i aquells que feiem sense més pretensió que pujar-los a la xarxa i …”a veure què diuen”. Últimament no en fem d’aquests vídeos i és una cosa que més d’un de vosaltres ens ha demanat. Així que per matar dos si bemols d’un sol acord (acudit per músics) us demanem quines són les cançons del B&B que voleu. La mini-sèrie consistirà de tres capítols on explicarem tots els secrets de les tres cançons més votades.

[polldaddy poll=3377672]

Per cert, feu un cop d’ull al myspace i mireu que guapa que és l’agenda de concerts!

Salut!

Salut!

Apunta’t a la newsletter