Avui escrivim aquest post de diumenge però som conscients que quasi tothom a hores d’ara deu estar de camí cap a la platgeta o fent els preparatius per anar a dinar una paella o una fideuà amb all-i-oli en algun racó agradable del país. Si més no això és el que Els Amics tenim al cap per celebrar aquest dia de sol i aquest cap de setmana de bolos.

El cap de setmana ha estat excel·lent. Per començar el divendres a Arenys de Munt, un poble molt acollidor enfilat al mig de la muntanya on la cosa es va anar animant fins al punt que unes noies guapes de primera fila ens van tirar unes calcetes amb el nostre nom: Per veure les calcetes a tot color clickeu aquí .

I el diumenge bolo a la monumental La General. Un sala al bell mig de la vila de Berga plena fins als topes amb la gent entregada a Els Amics de les Arts.

Arenyencs i Bergadans, gràcies per aquest cap de setmana d’Amics.

I de cares a la setmana que ve, actuació el divendres 28 de maig a les 22:00 al Casal Cultural El Jardinet de Mollet del Vallès. Les entrades les podeu aconseguir directament al Casal.

I ara nosaltres marxem cap a la platja. Us deixem un video d’un dia de platja amb Els Amics quan estavem gravant el B&B l’agost de l’any passat.

Salut a tothom.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lgZ89l4SsOs]

Apunta’t a la newsletter