Amics,
la cosa no afluixa. Després de més de 5 mesos d’haver sortit el Bed & Breakfast, el nostre Myspace segueix essent el més escoltat de tot l’estat espanyol. Portem tot aquest temps ballant pel Top3 però des de fa uns dies tornem a ser primers per davant de grups com Los Planetas, Love of Lesbian o Mishima. I això és gràcies als que entreu cada dia i escolteu les cançons des de la feina amb auriculars, o des de casa mentre esmorzeu o estudieu… I per dir-vos gràcies un cop més hem renovat les cançons. Hi hem posat “Els Binocles de’n Pere” i “L’home que va matar Liberty Valance”, dues cançons que encara no hi havien estat i que ben aviat farem en directe. Aquí!

2) Ja tornen a estar disponibles els discos Pre-B&B per descarregar gratuïtament des d’aquesta pàgina.

3) I res, avui serem a la Telecogresca de Barcelona compartint cartell amb Che Sudaka, El Puchero del Hortelano, Maldita Nerea i Pell de Gall. Nosaltres tocarem a partir de les 22.00, o sigui que qui vulgui ser-hi que vingui aviat!

I els dos vam decidir sortir "a la Telecogresca"
I els dos vam decidir sortir “a la Telecogresca”

Demà agafarem els trastos i marxarem cap a València i el diumenge serem a les festes de maig a Badalona. Com sempre que marxem, no està segur que poguem anar actualitzant el blog/facebook però qualsevol cosa que tingueu a dir és benvinguda!

Apunta’t a la newsletter