http://classificats.nosaltres.cat/img/anuncis/ca_16/img_26016_71988.

Amics,
1) aquesta tarda a les 19.00 al Carrer Diputació 276 de Barcelona tindrà lloc la xerrada col·loqui que us comentàvem ahir sobre l’estat de la música catalana. La xerrada es presenta a la web d’Òmnium Cultural així:

L’escena musical del país viu un moment dolç. La qualitat i la diversitat de grups i intèrprets que canten en català és indiscutible, com ho avala la crítica i el públic. Aquesta situació no és fruit d’un dia, però cal consolidar públics i circuits per evitar que aquest capital esdevingui un miratge. En parlarem amb Lluís Gendrau, director editorial de la revista Enderrock; Marçal Lladó, impulsor de la discogràfica Bankrobber; Carles Sanjosé, músic del grup Sanjosex; Joan Enric Barceló, músic del grup Els Amics de les Arts.

Hi haurà una primera part on intervindran els quatre i una segona on la gent podrà participar, intervenir i fer preguntes. Animeu-vos i veniu a dir-hi la vostra.

2) Gràcies per totes les fotos que ens heu enviat de Badalona, Girona i Apolo. Us devem encara la crònica d’aquella magnífica tarda de diumenge al Parc de Ca l’Arnús. Aviat, aviat!

Foto de família a Badalona (Berta Blanch)

3) Us en recordeu del mític capítol de l’Home Assedegat. Doncs hi ha gent a Internet que no només versiona les cançons d’Els Amics sinó que en versiona els vídeos… Primer l’original i després la versió. Brutal!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=skLPDTBtO24]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=npcCSbkm0g8]

4) I també hem vist que un usuari de Youtube (de nom The Yllusionist) ha penjat les cançons d’Els Amics amb lletres en castellà. Les podreu trobar totes al seu perfil aquí.

Un exemple:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7FfYsRuwEaE]

5) Últim però no menys important. Tenim informació sobre les entrades d’Arenys:
Reserva d’entrades a:  concert_org@yahoo.es

Apunta’t a la newsletter