Amics,
1) no en tenim idea de qui ha estat però és molt divertit. Sabeu que últimament s’estan posant de moda aquestes pàgines on hi ha botons que apretes i fan sorollets, no? Doncs un internauta ha inventat el botó d’Els Amics de les Arts. I és una eina que pot arribar a ser molt útil. És el botó per a demanar perdó. Quants cops a la vida fem coses mal fetes i després ens n’arrepentim? Quants cops voldríem fer-li saber el nostre malestar a l’altre persona? En un món cada cop més fragmentat on no tenim temps per veure el veí i on el nostre millor millor amic potser viu a Istambul, què millor que una frase senzilla i curta a través d’Internet. Les relacions 2.0 han començat. Passeu i demaneu perdó.

2) Tal i com anunciàvem ahir, les entrades per veure Anna Roig i Els Amics de les Arts a l’Auditori el dia 3 de juny ja estan exhaurides. Serà una nit fantàstica amb sorpreses i col·laboracions. Gràcies a tots els que vindreu i perdó als que us hagués agradat venir.

3) Us seguim recordant que aquest divendres som a la Telecogresa, dissabte a València (mireu què diuen) i diumenge a les Festes de Maig de Badalona…

4) També podeu anar fent boca pel bolo del dia 22 de Maig a Berga. Aquest dia el Barça havia de guanyar la Champions a Madrid però finalment no podrà ser. En comptes de passar un vespre a casa mirant Inter-Bayern, per què no passar-lo amb Els Amics? Aquest dia acompanyats al cartell amb els Antídot de Berga.

5) Res més, una abraçada i fins aviat!

Apunta’t a la newsletter