Amics,
estem a l’espera de penjar les cròniques dels concerts de Lleida i Vic. Amb un cap de setmana tant atrafegat necessitàvem el diumenge per descansar una miqueta. Estem en fase de recopilar fotos i videos. De moment, i per a aquells que tenen ganes de veure com va anar la nova posada en escena amb banda, aquí teniu un vídeo de “La merda se’ns menja” que en Joan Salicrú (productor de Cançons a la vora del pop) va enregistrar.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Z3j3eUJqseA]

Aprofitem per dir-vos que aquesta és la última setmana que podeu trobar al vostre quiosc la revista Enderrock amb Els Amics de les Arts a la portada! Afanyeu-vos. (Ep!, inclou un DVD del documental de’n Joan, l’Eloi i companyia on hi apareixen també Manel, Maria Coma, Anna Roig i El Petit de Ca l’Eril)

De moment res més. A l’espera de les cròniques, us deixem una imatge promocional del concert que farem aquest dissabte a la Sala Wah-Wah de València. Gent del sud, que venim!

Ah! Una setmana més seguim sent el Myspace més escoltat de tot l’estat espanyol! Gràcies! Ja tenim 500.000 visites!

Apunta’t a la newsletter