Amics,
anem encarant el segon tram de setmana i la cosa es comença a emplenar d’esdeveniments. Demà dijous, sense anar més lluny, en Joan Enric participarà en una taula rodona organitzada per Òmnium Cultural on es debatrà sobre el futur de la música en català. És un acte obert i gratuït. I a més la gent hi pot intervenir. Us deixem amb la resta de la info:

Aquest dijous a les 19h. a la seu d’Òmnium Cultural (al C/Diputació 276 de Barcelona), dins del cicle ‘Els dijous de l’Òmnium’, es celebrarà una taula rodona titulada ‘L’esclat del pop català: entre el miratge i la consolidació’.
Tindran la paraula Lluís Gendrau, director editorial de la revista Enderrock; Marçal Lladó, impulsor de la discogràfica Bankrobber; Carles Sanjosé, músic del grup Sanjosex; Joan Enric Barceló, músic d’Els Amics de les Arts. Amb ells es mirarà d’analitzar com consolidar públics i circuits per tal de que aquest moment dolç que viu l’escena no es converteixi en un miratge. Un acte gratuït i obert al públic.

I seguim perquè la gira B&B no s’atura. Aquest cap de setmana tenim dos concerts estupendus a Arenys de Munt i a Berga. El d’Arenys començara a les 22.30 i comptarà amb el grup Fèlix Foll i el Gat amb Botes com a primer plat.


El dissabte finalment serem a Berga. Aquest cop compartirem cartell amb els Antídot i tot plegat començarà a les 23.00.Ens encanta fer concerts com aquests en sales petites on sents el públic ben a prop!

Si cliqueu sobre de les fotos anireu a parar a sobre de l’esdeveniment de Facebook.

Esperem veure-us en algun d’aquests tres dies.

Salut!!!!

Apunta’t a la newsletter