I és que ahir vam descobrir que l’Elsa Pataky i nosaltres tenim molt en comú , segons el Google. Si aneu al buscador i poseu la paraula “Els” us apareixarà aquesta pantalla.

I si poseu “Els “ (amb un espai després), tatxantatxan… apareixen  “Els Amics de les Arts”. Tot per un espai nois. Creieu que ho sap l’Elsa això? Provarem de contactar-la i dir-li.

Després d’aquesta noticia d’impacte mediàtic us volem dir que ahir vam fer assaig amb banda completa. Ens va fer molta il·lusió sentir les cançons amb tooota l’artilleria pesada. Per fer l’assaig vam canviar excepcionalment de local i vam deixar la casa de la mare d’en Dani per un local tipus bunker de la segona guerra mundial a la Gran Via. Era una espècie d’edifici de 10 plantes amb una infinitat d’habitacions petites insonoritzades. A dalt teniem un grup de heavy metal, a davant per davant un grup rock progressiu xinès i allí al bell mig, nosaltres, a la 7a planta. Vam arribar i ja ens hi esperaven els 3 vents (en Genís, l’Andrés i en Sidru-trompeta, trombó i saxo), en Ramon, el bateria i l’Àlex, el baixista. En un plis plas vam ser 9 persones en 25 m2 creant música de manera furtiva, underground. Ojalà tinguéssim una foto perquè valia molt la pena veure l’escena. Al cap de mitja hora d’assaig un senyor va trucar a la porta i ens va dir que era seguidor d’Els Amics i que passant per a allí havia sentit la cançó d’en Jean-Luc. Ens va dir que li faria molta il·lusió quedar-se un rato a escoltar-nos i dit i fet: ja erem deu assajant.

L’experiència va ser genial i la podreu veure en todo technicolor aquest divendres a la Telecogresca a Montjuic.

Per cert us deixem també amb la crònica d’en Kurti del cap de setmana passat.

Apunta’t a la newsletter