http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b6/MolletDelValles.jpg

Amics,
si torna el cap de setmana, tornen els concerts d’Els Amics de les Arts (una norma que trencarem la  setmana que ve quan farem concert dimarts, dijous i divendres!). Avui serem a Mollet del Vallès per a actuar dins del cicle Divendres al Jardinet. El concert es farà al Jardinet del Casal Cultural de Mollet del Vallès. L’adreça del concert és: C/ Can Fàbregas s/n (al costat del pavelló municipal d’Hoquei).

Fins aquesta nit!

PD: Gràcies a tots els que heu comentat el tema LOST, realment ha estat un post apassionant i ens ha agradat molt veure com responieu. De fet, n’estem preparant un altre de cares a la setmana que ve amb coses que ens han quedat penjades per dir i amb una gran pregunta… Quina sèrie mirem ara?

Apunta’t a la newsletter