Sentim haver d’informar que el concert d’avui d’Els Amics de les Arts de les festes de Maig de Badalona s’ha hagut de suspendre pel mal temps. Gràcies a tothom que ha estat amb nosaltres tota la tarda pendents del cel per veure si les condicions meteorològiques milloraven.

Us expliquem una mica com ha anat tot:

Des de l’organització ens han informat que en cas de pluja tenien el plan B de fer l’actuació al teatre principal de Badalona, però segons les previsions meteorològiques de què disposaven semblava que la tarda es presentava tranquila i al migdia la comissió ha optat pel pla A que era seguir amb l’actuació a la plaça Font i Cussó. A les 6 de la tarda durant les proves de so ha començat un xim-xim qcontinu que no ha parat fins que sobre les 7 ha caigut un ruixat puntual que ens ha deixat l’escenari totalment xop i equip elèctric. A les 8:30 l’organització ha decidit suspendre l’actuació per tal  d’assegurar les condicions mínimes de seguretat requerides per poder fer el concert.

Quan tinguem més informació sobre si es farà el concert a Badalona en una propera data us ho farem saber el més aviat possible.

De nou, moltissimes gràcies a tothom per ser allí amb nosaltres. La gent amb les samarretes “fetes a casa”. Tots els que heu cantat “Ai Jean-Luc” sota la pluja animant-nos i a tots els que heu esperat fins l’últim minut per si podiem fer el concert. Mil gràcies.

Aquí us deixem el video-crònica (merci Kurti) espectacular d’ahir:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=c4g0BwHeHUk]

Apunta’t a la newsletter