I és que gràcies a vosaltres el B&B pel món no para de viatjar. Avui us portarem pel Carib, París, Praga, el mític Liverpool i fins hi tot al desert del Sàhara .

Comencem per la Mar Tàpia que ens fa arribar aquesta foto des de la República Dominicana amb els peus jugant a la sorra blanca, una caipirinya a la mà i amb vistes a l’Atlàntic mentre escolta el Bed&Breakfast. Moltes gràcies Mar. De pas, porta’ns un tros de sol cap a aquí que la primavera aquest any ens l’està racionant.

Seguim per l’Arnau Herrera, que va agafar una moto per París i ens va portar al bar on fa els cafetons l’Amélie i va cantar Jacques Brel des de la Torre Eiffel.

La Marta Minguela, coneguda com l’amiga viatgera, va visitar la ciutat dels Beatles i ens va fer una foto amb ells. Al cap d’uns dies també va anar a treballar a Praga i va fer un B&B davant del pont que atravessa el riu de la ciutat.

I finalment la Vanessa Carrión, juntament amb la Sandra i en Bernat, ens fan arribar des del desert del Sàhara occidental un video del B&B pel Món amb coreografia inclosa de l’Olé olé olà olà.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=g014er8KSKI]

Gràcies a tots per aquests trossos de món que ens feu arribar.

Apunta’t a la newsletter