Amics,
anem encarant una altra marató de cap de setmana. Divendres passarem per l’Apolo [2] per a tocar al festival Autòcton a les 23:15.  La [2] és com el lloc on Els Amics de les Arts ens vam batejar. Vam començar la gira Castafiore allà. Va ser una tarda de diumenge i en tenim un record molt maco.  (1, 2, 3)  Altres temps… Més tard (de fet, quatre mesos més tard) vam tornar-hi a tocar en un concert TR3SC. Es van exhaurir les entrades! Vale, eren gratis… però es van exhaurir! Aquest dia vam gravar el ja mític video d’A vegades en directe. I aquest divendres hi tornem per a fer l’Autòcton. Un festival  amb grups de casa on tocarem amb Samitier, Defelpa i Tired Hippo. Aquí teniu el cartell… que recorda a l’època amical de Roulotte Polar!

I dissabte Els Amics de les Arts per primera vegada trepitjarem la ciutat de Girona. Serà al festival Insomni a partir de les 21.00 als Jardins de Fora Muralla compartint cartell amb Radical Animal Beat, The Primitives i Peter Hook DJ. Nosaltres tocarem a les 21.00.

I diumenge serem (de nou) a Badalona. Aquest cop a les 21.00 al Parc de Ca’l Arnús. Esperem que no plogui i que aquest cop es pugui fer tot normalment. Una abraçada a tots els que vau venir el diumenge amb ganes de concert. Aquí teniu el vídeo del NO-Concert que en Kurti va gravar diumenge passat. Gràcies de veritat, va ser molt emocionant veure tanta gent que cantava les cançons.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=c4g0BwHeHUk&feature=player_embedded]

Apunta’t a la newsletter