Avui és un d’aquells dies com quan s’acaba la lliga. Avui una de les sèries preferides d’Els Amics arriba al seu darrer capítol LOST FINALE. Han estat un total de 120 hores de sèrie repartides en sis anys que ens han fet ballar el cap: ai John Locke, ai John Locke explica-m’ho a poc a poc. Sis anys penjats d’internet vivint les aventures de Perdidos. Així doncs, com a bons seguidors que som no desvetllarem el final, però si que us deixarem amb un video amb uns finals alternatius que han fet, amb toc d’humor, a can ABC.  Sobretot, no mireu el video els que encara no passeu per la sisena temporada. Veure finals alternatius

Aprofitem aquest post per avançar-vos el Calendari de Concerts del mes de juny:

4 de juny a Girona al Palau Firal -FiradeTotCat

10 de juny a Sabadell en el cicle “Sabadell Música Lliure”

11 de juny a la Carpa del Circ Cric amb en Gerard Quintana a Sant Esteve de Palautordera

25 de juny al Festival PopArb d’Arbúcies

26 de juny a la Plaça de l’Om a Sant Cugat del Vallès
Apunta’t a la newsletter