Foto: Jordi Mas Ramon

Amics,

1) No parlarem del partit.

2) Estem molt contents de saber que “Bed & Breakfast” ha arribat al número 67 del Top 100 en vendes de discos a nivell estatal. Just per sota de’n Rufus Wainwright i per sobre en Michael Jackson! Sembla que el video de Regala un B&B per Sant Jordi va funcionar! Gràcies a tots els que el vau regalar.

3) Després de cinc mesos, el nostre myspace encara es manté a dalt de tot de les llistes dels més escoltats. Aquesta setmana som tercers per sota Anni B Sweet i Los Planetas. Ep! Aviat arribarem a les 500.000 visites!

4) Aquest cap de setmana tenim una nova Marató. Bàsicament dos concerts: divendres al Cotton Club de Lleida dins el Festival InSomni i dissabte a l’Atlàntida de Vic. Entremig, dues aparicions als mitjans: Divendres serem al programa Divendres de TV3 i dissabte al matí serem a Figueres per celebrar els 10 anys de Rac1.

Demà més detalls de tot plegat!

Salut!

Apunta’t a la newsletter