Amics,
ja hem tornat de Torroella. La Sala es va emplenar fins a la bandera el dia que Els Amics pujaven de nou als escenaris després del l’aturada de Setmana Santa. Acústicament la sala no donava per massa però el concert es va encarrilar ràpidament gràcies al bon ambient que s’hi respirava. Genials alguns moments com el karaoke de Per Mars i Muntanyes amb aplaudiments inclosos o l’apoteosi final amb Bed & Breakfast (des de dalt, pell de gallina!).  Al baixar vam veure forces cares conegudes i vam comprovar (astorats) que hi havia gent que venia expressament de Vic o de Sabadell. (uau!). Som tan sapastres que últimament sense en Kurti no som ningú. Ell és el que ens passa les fotos per fer les cròniques però avui el tenim de bolo amb un altre grup i no les tindrem fins més tard o demà. Però no volíem deixar d’escriure un petit post per dir-vos gràcies i recordar-vos que la setmana que ve Els Amics marxen cap a Ses Illes per fer un concert el dissabte 17 a l’auditori de Porreres. Ja n’anirem parlant.

Salut!

Apunta’t a la newsletter