Amics,
post d’aquells de moltes coses barrejades. Calaix de sastre, o poti-poti o diga-li com vulguis. Comencem que hi ha molta teca i hem d’anar per feina.

1) Aquest divendres serem a Torroella de Montgrí. El concert serà a les 23.30 a la Sala de Torroella de Montgrí. L’entrada val 5 euros i es compra el mateix dia a taquilla. Per a trobar La Sala… aquí.

2) També hem de dir-vos que el pròxim 14 de maig serem al Minifestival Autòcton de Barcelona. El concert es farà a l’Apolo [2] (altrament, can Amics) i comptarà a més a més amb Samitier, Defelpa i Tired Hippo. Ja podeu comprar les entrades a la secció Compra-entrades. Aquí teniu el cartell (que pels que seguiu el bloc de fa temps, veureu que recorda a l’època de Roulotte Polar!).


3) I per últim, però no menys important. Els Amics tornem a Ses Illes. Serà el dissabte dia 17 d’abril a les 22.00. Actuarem a l’Auditori de Porreres en un concert organitzat per l’Ajuntament de Porreres i Obra Cultural Balear. Us hi esperem!

4) I per no fer un post tant feixuc, us deixem amb un vídeo de Jean-Luc als Premis Enderrcok. No sabem qui el va fer però gràcies!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5iPDhL1uxZI]

Salut!

Apunta’t a la newsletter