Amics,
estem atrapats a Mallorca. Això és l’Armageddon. Havíem d’agafar el vol avui a les 14.00 i ens hem quedat atrapats. Ni vaixells, ni avions! Res. El fum negre (talment el que surt a LOST) ens ha fet la punyeta. Des de Reykiavijk, el volcà ha dit que aquí no es mou ningú!

En fi. Drames a part, ahir el concert va ser espectacular. L’auditori de Porreres ple per escoltar les cançons del B&B. Gran ambient i un concert especialment llarg (un dia que venim s’ha de fer bé). A l’hora del sopar, en Harpo, un nen que sopava al nostre costat ens va regalar un dibuixet de l’home que treballa fent de gos. Bones vibracions que es van confirmar tant aviat com vam trerpitjar l’escenari. (El moment Excel i Calculadora de Windows passen als annals de la història amical)

Hem tingut temps per tot durant aquest dies. Així que aquesta tarda en primícia intentarem penjat el video promocional… d’Els Amics de les Arts per Sant Jordi.

Gràcies a tots els que vau venir ahir! Una nit per la posteritat.

PD: I demà, si arribem a temps, cap a l’entrega del premi de millor Disc Català de l’Any organitzat per Radio 4. Algú té un barco, un helicòpter o sis motos d’aigua  per deixar-nos?

Apunta’t a la newsletter