“Los otros”, o “los altres”, o nosaltres! Nosaltres a la portada de la revista Enderrock!
L’amic Ibai es va associar amb l’Enderrock; un hi va posar les fotos i els altres les preguntes. Nosaltres vam intentar posar-nos seriosos per tots dos i no sé si ho vam aconseguir. Vestits de gala per l’ocasió, made in PRIVAT, vam intentar fer veure que no feia fred, que no plovia, i que els mitjons empapats ajuden a interioritzar el personatge. Bromes a banda, i vist el resultat, va valer molt la pena. No us desvetllarem res de l’entrevista, perquè seria com explicar-vos el capítol final de Lost. Però sí que us recomanem que pareu atenció a la foto del sumari, és la que retrata millor com som realment cadascú dels Amics. Us posem en situació:  Tots ben seriosos, posant pel moment, fent cara de gent important i de sobte una onada gegant i traïdora apareix per l’esquena. En Joan Enric se’n riu, el Ferran ja marxa, en Dani s’espanta i l’Eduard… bé, l’Edu és al Planeta Piruleta.
I en aquest número també hi ha encartat un DVD, “Cançons a la vora del Pop” un documental on hi surten Manel, El Petit de Ca l Eril, l’Anna Roig i lOmbre de Ton Chien, la Maria Coma, (que redundant, broma dedicada a en Kurti) i els Amics. I tot gràcies a la gent de l’Enderrock i del Clack de Mataró.

Apunta’t a la newsletter