John Locke

John Locke

Amics,
després d’un viatge etern amb vaixell, sense temps per assaborir el Premi Disc Català de l’Any i amb un dia de retard, tornem de pet a les nostres vides diàries. És tard i avui s’ha d’anar a treballar però no ens en podíem estar d’escriure quatre línies sobre l’acte ahir a Ràdio4. Ho sentim molt per tots aquells que us vau quedar a fora. ja quan fèiem les proves de so allò no pintava massa bé. Quan va ser l’hora i la pluja anava a més es va decidir fer-ho a dins. Era un estudi petitet amb molt poques cadires. Farem alguna crònica amb fotos i tal però no encara no tenim res (en Kurti és el càmeraman). De moment us deixem amb la notícia que publica avui EL PAÍS sobre ahir. Per més INRI, mentre estàvem cantant vèiem com, a fora, sortia el sol.

Petons!

Apunta’t a la newsletter