Amics,

0) Com es presenta la setmana? Nosaltres tenim un munt de coses per explicar-vos i només estem a dilluns. En fi, anem-hi.

1) La gent de MÈNSULA CREATIUS ens ha passat el dibuix que us vam ensenyar fa uns dies sense lletres i en tamany “Wallpaper” per a aquells que us el volgueu descarregar! Gràcies de nou a en Txomin i Companyia. Hi ha dues mides. (1920×1200) (1280×1024)

2) Aquest cap de setmana visitarem Mallorca per fer un concert a Porreres el dissabte. Voleu saber tots els ets i uts? Mireu…això.

3) En Kurti ja ha penjat la seva crònica del concert de Torroella. La voleu llegir?

4) Com ja sabreu, l’EDR d’aquest mes ve amb un documental sobre alguns grups de l’escena musical realitzat per la productora Clack. Els Amics hi sortim juntament amb Manel, Anna Roig, Maria Coma i El Petit de Ca L’Eril. Us deixem el tràiler i a veure si us fa venir ganes… Moltes gràcies a en Joan Salicrú i la resta de l’equip!

[vimeo=http://vimeo.com/10778082]

Salut!

Apunta’t a la newsletter