Amics,
en Kurti hi era. El nostre tècnic va venir a la sessió de fotos Lost i no només va donar-nos suport moral sinó que va fer videos d’aquell plujós dia.  Ha fet una crònica a la seva pàgina que diu així:

L’Enderrock va decidir que Els Amics de les Arts, després de rebre els 7 premis Enderrock, serien portada a la revista de l’abril i és per això que un matí d’hivern, mig plujós i fredot, vam anar tots d’excursió al costat del mar en algun punt del sud de Catalunya. Els Amics, l’Ibai -el fotògraf-, l’Helena i l’Elisenda -Enderrock-, la Laia, que era de la zona i ens va fer de guia i jo mateix càmera en mà fent fotos i videos.

Vam passar fred, alguns es van mullar els peus i no pas per voluntat pròpia -coses del mar…-, vam riure, vam fer mooooooltes fotos i moooooolts videos i quan la gana ja ens apretava i l’Ibai va decidir que ja n’hi havia prou vam anar a menjar uns arrossos (ummmmmm!!) en un restaurant de la zona que no ens va tancar la cuina per 5 minuts (de fet eren les 4 de la tarda…). Durant el dinar l’Elisenda va aprofitar per fer entrevistes a cada un d’Els Amics, que juntament amb les fotos, ja han sortit publicades a la revista d’aquest abril.

Aquí teniu el vídeo amb cançons extretes de LOST:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AlOwxAIKgCM&feature=player_embedded]

Podeu llegir l’article i veure totes les fotos aquí.

Salut!

PD: Ja som tots aquí. Hem tornat de vacances i esperem veure-us ben aviat. Aquest divendres serem a Torroella de Montgrí!

Apunta’t a la newsletter