I quan la gent mira Perdidos...

Amics,
la mítica sessió de fotos d’Ibai Acevedo a un punt indeterminat del litoral català (algú s’anima a endivinar-ho?) ha arribat a les pàgines de Fans de Lost. La sèrie descansa aquesta setmana i és un bon moment per ells per publicar contingut que té a veure amb la sèrie. Gràcies a un dels vostres comentaris ens hem fixat que sortim a dues d’aquestes pàgines. Aquí teniu l’enllaç per a veure l’article al mític blog Lostph i a la pàgina Lostzilla. Ens fa molta il·lusió ser una petita part de l’univers que es crea al voltant d’aquesta sèrie. El nostre blog ha tingut un augment espectacular de visites entre ahir i avui!

PD: Gràcies a tots els que ens heu enviat fotos del dia de Sant Jordi. Les posem a l’arxiu d’Els Amics i algun dia les farem servir per el blog. Salut!

Apunta’t a la newsletter