Amics,

1) ja feia dies que ho sabíem però ahir finalment va saltar la llebre. Els Amics de les Arts serem al popArb d’aquest any. No fa falta ni que diguem que ens fa una il·lusió tremenda. De fet l’any passat ja hi vam anar com a espectadors i vam fer aquell post que es deia una cosa com:

“En Joan Enric i en Ferran (i en Kurti [perit de so d’Els Amics] que es mirava els concerts des de la taula de so) van ser al popArb per a escoltar el cartell de luxe d’aquesta edició del festival que té lloc al cor de les Guilleries al llarg del divendres i dissabte. Molt bé tot plegat. Ambient agradable, gent maca, bona música. LOL, Joan Miquel Oliver, Manel, Joe Crepúsculo, Mazoni… un bon lloc per descobrir noves bandes i per veure aquelles que has estat seguint durant un temps via disc/youtube/mp3. Seria maco tocar-hi algun dia. Per cert, gràcies a la gent que ens va aturar per dir que seguia d’aprop Els Amics.” (29/06/2009)

Gràcies des d’aquí a la gent que organitza el popArb per pensar amb nosaltres.
Ja us anirem informant d’horaris, venda d’entrades, etc.

2) Aquí la foto que us dèiem ahir del Disc Català de l’Any. A l’acabar l’acte, vam immortalitzar el moment amb en Raimon al mig. Espectacular!

3) Avui en Joan Enric serà a les 19.30 a El Primer Toc de Rac1 per participar en una tertúlia futbolística amb altres músics de l’escena catalana.  Escolteu-ho en directe aquí!

4) I per últim, la crònica que tots i totes estaveu esperant. L’home de la càmara, l’home dels bolos, l’home kurtit… La Crònica d’en Kurti aquest cop es diu De Safari a Mallorca… No us la perdessiu.

Salut!

Apunta’t a la newsletter