Amics,
sabeu qui surt avui a la portada del suplement QUÈ FEM? de La Vanguardia? Sí, sí. Els Amics! I aquesta és molt grossa! Més de 400.000 exemplars repartits arreu de Catalunya amb una entrevista molt especial i unes fotos GENIALS (novament) del que ja podem dir que és el NOSTRE fotògraf (I-B-A-I-A-C-E-V-E-D-O). Ha arribat la calor! Ja no hi ha fotos de fred! Ara amb màniga curta i ulleres de sol! Poseu en fresc els orxates! Amagueu els frenadols i els guants de llana! Mosquits a punta pala… (no pot ser tot de color rosa) però que bé! Els rebrem a gust, els hi direm: passeu, passeu que això vol dir que els dies s’allarguen! Festes Majors, revetlles i cicles de cinema francès a la fresca. I posters d’Els Amics! De terrat en terrat! Barcelona, colors i cançons! I no només això: futures col·laboracions que ens fan molta il·lusió, rumors de concerts que aviat es confirmen, i dies d’estiu amb Els Amics, i banda! Bateria, baix, secció de vents! Nous aires a l’estiu. Nous Amics. Més Amics! I avui cap a Mallorca! Cançons i platja i amics i amigues! Oh! Benvinguts baixeu baixeu al quiosc, que us hi esperem…

Apunta’t a la newsletter