Amics,
avui és un d’aquells dies que podríem fer un post d’aquells llargs, llargs. La quantita de coses que ens han passat aquests últims dies és brutal. Anirem per feina i intentarem repartir-ho entre avui i demà.

1) Primer de tot merci de nou a la gent del Kursaal, Escena i La Cellera. Al Kursaal va ser impressionant. Vam haver de parar a mig concert per dir-ho perquè era molt gran per nosaltres tot allò que estava passant. Manresa, com a casa. A l’Escena vam quedar gratament sorpresos de tenir tanta gent tot i tocar Love of Lesbian al mateix moment. Gràcies als que ens vau donar suport durant aquell tram final de la nit. I finalment no ens podem deixar La Cellera. 7 de la tarda. Pensàvem… vindrà gent? I tant. Aquella carpa era una olla a pressió. Bon feeling a tope des del començament. Gent d’arreu de les comarques gironines i tothom cantant les cançons a pulmó. Gràcies. En Kurti hi era i explica els tres concerts des del seu punt de vista. I merci a tots pels comentaris via Facebook, bloc, twitter… Els llegim tots!

A l'Escena BCN. 3.00 AM Foto: Xavi Mercadé

2) D’entre les reaccions del concert de la Cellera, ens ha agradat molt el post de’n Quim Haro al seu blog. Diu coses com: “Veure com es pot cantar sobre tot allò que ens passa en el dia a dia encomana amb més facilitat la frescor, el somriures, la il·lusió i l’entusiasme als mortals que, sentint el mateix, no tenim l’oportunitat de pujar a un escenari, fer-ho públic i gaudir amb l’actuació.” Voleu llegir la resta de l’article?

3) Aquesta setmana que ve serem al programa Divendres (el divendres). El mateix dia actuarem a Lleida dins el Fetsival Insomni i l’endemà serem a Vic (iuju!) per actuar a l’Atlàntida en un concert organitzat per Enderrock. Anirem informant!

4) I finalment, un vídeo que fa dies que ens van fer arribar però que encara no havíem tingut temps de penjar. L’ha fet un seguidor de Mallorca amb la música de Per Mars i Muntanyes. És molt guapo!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=EyOIsEfitqA]

Salut!

Apunta’t a la newsletter