Amics,
ha arribat un dia que teníem marcat especialment al calendari. Avui és la festa d’entrega dels Premis Enderrock. Els Amics de les Arts hi serem per actuar-hi i per rebre set dels premis. Dos són de la crítica: millor disc 2009 i millor disc de cançó d’autor; i cinc són del públic: millor directe cançó d’autor, millor cançó de cançó d’autor, millor lletra de cançó, millor portada de disc i grup revelació. Des d’aquí volem agrair a tothom que ens ha votat (públic i crítica) i a tothom que ens escolta. Som aquí gràcies a vosaltres i us estarem sempre agraïts. Gràcies a totes i tots. Ah! Si veniu a Bikini ens veiem aquest vespre i si no, ho podeu seguir via IcatFm amb streaming d’imatge i àudio.

I pels que volgueu venir en algun dels concerts de cap de setmana, recordeu que ja esteu a la recta final per comprar les entrades de manera anticipada… A Vic, a Navata i a Vidreres! (poble de’n Joan Enric)

Apunta’t a la newsletter