Foto: Teresa Fargas

Amics,
el cap de setmana amical a terres gironines es salda amb dos concerts mooooolt diferents. El primer dissabte a Navata amb una Sala Sindicat plena i tot de gent esperant per veure què fan aquests nois de les Arts. Bolo de guerrilla. En Kurti us explica com era la sala. Feia fred i això es va notar al principi però la cosa es va anar escalfant fins a arribar amb bona forma als bisos. La gent molt receptiva i molt oberta a les cançons, als comentaris… Es notava que per molts era el primer cop. Quan acabem, baixem a fer la ja tradicional venda de CDs i Xapetes (ben aviat, més productes a la Botigueta d’Els Amics!) i saludem a la gent que ens ha vingut a escoltar. Gràcies Navata! Gràcies Empordà!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qHJfPlHa7zU]

I l’endemà agafem els trastets i cap a Vidreres, poble de’n Joan Enric. Aquí és molt diferent. El bolo es fa en un teatre. cosa que implica a priori una millor acústica i la possibilitat de xerrar més entre cançó i cançó. Quan la gent està asseguda està molt més oberta a que ens enrotllem amb les presentacions… Total, que arriba l’hora del bolo i el teatre de Vidreres s’omple estrepitosament per veure el concert. Gent del poble però també gent de fora ha vingut a veure’ns. De seguida queda clar que allò és territori Amics. La gent no canta les cançons (alguna veu tímida…) però les sap, mou els llavis i, entre cançons, riu i s’ho passa bé. L’home que treballa fent de gos no arriba tard i fa xalar petits i grans. Recuperem “I no sé el què m’ha dit” per començar uns bisos que acaben amb B&B i A vegades. A dalt de tot! Un concert molt diferent als altres dos però en un format on ens sentim molt còmodes.

Demà més coses… fotos, videos, Kurti… Salut!

Apunta’t a la newsletter