Els Amics segons Pere Mas Ramon

Amics,
aquesta setmana hem pujat dues cançons més al Myspace. Pels que escolteu Els Amics a la feina amb uns auriculars, els que us els poseu per treballar des de casa o els que encara no teniu el disc… dues cançonetes. Aquest cop són “La merda se’ns menja”, un clàssic ja dels concerts que normalment apareix de les primeres i “Bed & Breakfast”, la cançó que dona títol al disc i que desde que la toquem  s’ha convertit en una de les més celebrades per tothom.

Per altra banda, si us mireu el mapa d’entrades vengudes pel concert del 21è Fetsival de Guitarra que farem a l’Auditori amb Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien (3 de juny)… Hi ha MOLTES entrades comprades. Ja hi ha poquets espais en verd! Comproveu-ho. Si algú vol venir que no s’encanti!!!!

Salut!

Pd: Demà, pot passar-ne una de maca…

Apunta’t a la newsletter