Bed & Breakfast

Amics,
quan passen aquestes coses és molt emocionant. No sabem qui ha estat però algú s’ha dedicat a agafar les pel·lícules de Jean-Luc Godard i ha muntat un videoclip amb la cançó “Jean-Luc”. I ho ha fet amb molta gràcia, tenint en compte la lletra i posant una imatge adequada a cada moment. No té preu la tornada i el final (per destacar algun dels trossos). Només dir que… disfruteu-lo tant com ho hem fet nosaltres. Ara no sé si hauríem de fer videoclip de Jean-Luc o no perquè superar això és difícil. Gràcies a qui hagi estat!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=INOVp3Iz2tE]

I només recordar-vos avui dilluns que ens podeu seguir votant al DISC CATALÀ DE L’ANY. La cursa és llarga encara i hi ha molt bons discos. Si ens voleu donar un cop de mà cliqueu aquí. Gràcies!

Apunta’t a la newsletter