Visca!

Premi al Disc Català de l'Any

Sí Amics, com ja vàrem anunciar via Facebook, gràcies per fer-nos guanyar el Disc català de l’any! Que entre altres coses com fer-nos constar a la llarga llista de guanyadors d’altres edicions del premi (Lluís Llach, Raimon, Antònia Font…) significa que farem un “concertet” a Radio 4! Visca!

I no ho hem dit abans a la web perquè…  amb tres quartes parts del grup de vacances un no dóna a l’abast. Sóc “l’Amic de guàrdia”, els tinc tots escampats pel món enviant fotos pel mòbil, escrivint postals, amb la Trotamundos sota el braç  i disfrutant de les vacances. I jo aquí… mirant a veure si al xat del Facebook hi ha algú connectat, i res; surto a comprar el pa, i ningú; agafo el 17, i els nens del cole s’han evaporat (molts matins ho hagués desitjat, però se’ls troba a faltar). Això sembla Liverpool. Molt dur.

De fet, em pregunto si algú llegirà aquest post. Bé, en cas que això s’ho miri algú, gràcies! Gràcies per votar-nos i gràcies per no estar de vacances i solidaritzar-vos amb l’Amic de Guàrdia.

I ara la pregunta de la setmana, qui és l’amic que encara no està de vacances?

La resposta aquí

Apunta’t a la newsletter