Amics,
ja estem (com aquell qui diu) de vacances. Amb la última trilogia de concerts del cap de setmana tanquem la paradeta i ens n’anem a carregar piles per la primavera i l’estiu (que prometen ser molt mogudets). Realment és una cosa que necessitem: marxar uns dies, agafar aire i recuperar forces per tornar ben aviat. Us hem mig actualitzat la llista de concerts amb els dos bolos del dia 23 d’abril. Al vespre serem al magnífic Teatre Kursaal de Manresa. Ja vam tocar-hi fa un mes pel Pla Nacional de Joventut i ens vam quedar amb ganes de més. El dia de Sant Jordi és el dia ideal per regalar una rosa i Els Amics. Teniu entrada? Ja n’hi ha moltes de venudes. Quan acabem agafarem els trastos i anirem al Sant Jordi Club al Festival Escena BCN. Allà compartirem escenari amb Love of Lesbian, Mishima, Sidonie… Cal que us diguem més? Veniu a BCN!

Aquesta parada de vacances no vol dir que el blog quedi inactiu. Anirem posant-hi cosetes però potser seran més reflexions i posts d’aquests de comentar la jugada. O potser ens inventem alguna secció… Veurem!

Salut!

PD: Encara en clau de cap de setmana: El fill va ser ben rebut a Vidreres, diu en Kurti.
PD2: En clau de futur: ens aniria molt bé que ens votessiu per Disc Català de l’Any. La votació és a punt d’acabar!

Apunta’t a la newsletter