Amics,
dimecres vam anar a TV3. Encara amb el país sota els efectes de la nevada, en Kurti, en Tete i en Joan Enric van travessar mitja Catalunya intrèpidament per poder arribar als estudis que “La Teva” té a Barcelona. Ens hi esperaven la gent del De prop. Per la gent que no ho conegueu, De Prop és un programa-concert on els grups enregistren una sèrie de cançons sense públic però amb molta llum i moltes càmeres. Podeu veure alguns exemples de concerts de Roger Mas, Sanjosex o La Brigada, que ja han passat pel programa en altres edicions. La veritat és que dona gust tocar en un lloc com aquest… Amb el volum adequat, sentint les coses sense la “bola de greus” i sense reverberació. La part dolenta és que és molt fred. No hi ha feedback, no hi ha públic, no hi ha res… Només càmeres que es van movent sobre rails amunt i avall i llums que s’apaguen quan acabes la cançó.

Això s’emetrà durant els pròxims mesos o sigui que ja estarem atents i us avisarem. També vam fer unes mini-entrevistes per la gent de Ritmes.Cat que ben aviat podreu veure via web. Tot això, en Kurti també ho explica via blog!

I demà ens veiem a Granollers!

Salut!

PD: Merci a tots els que ja teniu l’entrada pels concerts a comarques gironines. La resposta en un sol dia ha estat espectacular!

Apunta’t a la newsletter