"Guaita què fa ara en John Locke!"

Amics,
ja queda lluny aquell últim bolo a les comarques gironines durant la gira del Castafiore Cabaret. Va ser a la Sala Mariscal de l’Estartit. Sense comptar la família van venir a veure’ns quatre persones. El bolo va ser surrealista: va tenir moments irrepetibles com el de dues jugadores de futbol femení que van decidir pujar a l’escenari, van ensopegar amb una gerra de mig i la van trencar a sobre de la funda del piano…. o quan en Llorenç (el jefe del local) va pujar amb una altra gerra de mig i primer va escanyar en Dani cridant “Rock n’ Roll”. Després va fer beure en Joan Enric posant-li la gerra a la boca mentre aquest intentava cantar “I no sé el què m’ha dit”. Hard times!

Rock n' Roll, les jugadores de futbol femení i en Llorenç escanyant en Dani. Foto: Kurti

En fi, que dos som d’aquestes terres i teníem ganes de tornar.Per fi, ja tenim no un sinó dos concerts d’Els Amics a terres gironines… Cap de setmana amical el 20 i 21 de març. El dissabte 20 a la Sala Sindicat de Navata i el diumenge a la Sala Casino la Unió de Vidreres. Properament més notícies de com adquirir les entrades. Ja venim!

I per altra banda una altra notícia molt important! Gràcies als vostres vots hem arribat a la final del Disc Català de l’Any de Ràdio 4. Però això encara no s’ha acabat. En aquesta fase queden 10 grups. Es vota de les manera més senzilla, ni mails ni històries, marques una caselleta al costat del nom del grup i llavors baixes una mica i cliques a “Vota”. De moment estem molt lluny de les primeres posicions. De fet som sisens de deu que n’hi ha en total… La web per votar és aquesta. Entreu i voteu, amics! Animeu-vos!

Salut!

Apunta’t a la newsletter